My Spy (2019)

JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt.

details

3ATIMDb 6.410 100 minuten

recensies My Spy

De Volkskrant NRC

kijk My Spy online

Pathe Thuis
My Spy poster van My Spy cast & crew

kijkwijzer My Spy

3AT

IMDb My Spy

IMDb 6.410

cast & crew My Spy

regisseur

Peter Segal

acteurs

Dave Bautista, Chloe Coleman, Ken Jeong en Kristen Schaal

distributeur

The Searchers

details My Spy

in première op

12-03-2020

genres

actie en komedie

jaar

2019

speelduur

100 minuten

My Spy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film My Spy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film My Spy. Hier zie je waar en wanneer My Spy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film My Spy uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen My Spy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film My Spy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film My Spy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film My Spy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film My Spy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film My Spy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film My Spy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film My Spy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film My Spy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film My Spy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film My Spy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film My Spy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film My Spy en de regisseur van de film My Spy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.