My Brother Chases Dinosaurs (2019)

Als Jack naar een nieuwe school gaat en verliefd wordt op een strijdlustig meisje, durft hij niet te zeggen dat zijn broertje Gio het downsyndroom heeft. Maar hoe lang houdt hij die leugen vol?

details

IMDb 6.610 101 minuten
My Brother Chases Dinosaurs poster van My Brother Chases Dinosaurs cast & crew

IMDb My Brother Chases Dinosaurs

IMDb 6.610

cast & crew My Brother Chases Dinosaurs

regisseur

Stefano Cipani

acteurs

Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Francesco Gheghi, Lorenzo Sisto, Arianna Becheroni, Roberto Nocchi, Gea Dall'Orto, Mariavittoria Dallasta, Edoardo Pagliai, Saul Nanni, Gabriele Scopel, Iván Sánchez, Simone Belli en Pepa López

details My Brother Chases Dinosaurs

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film My Brother Chases Dinosaurs.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film My Brother Chases Dinosaurs. Hier zie je waar en wanneer My Brother Chases Dinosaurs in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film My Brother Chases Dinosaurs uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen My Brother Chases Dinosaurs wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film My Brother Chases Dinosaurs draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film My Brother Chases Dinosaurs wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen

De film My Brother Chases Dinosaurs draait in deze bioscopen: LUX

De recensies van de film My Brother Chases Dinosaurs staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film My Brother Chases Dinosaurs wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film My Brother Chases Dinosaurs!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film My Brother Chases Dinosaurs, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film My Brother Chases Dinosaurs kopen/reserveren.

De filmtijden van de film My Brother Chases Dinosaurs verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film My Brother Chases Dinosaurs. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film My Brother Chases Dinosaurs wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film My Brother Chases Dinosaurs en de regisseur van de film My Brother Chases Dinosaurs worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.