Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Mug (2018)

Alles lijkt voor Jacek op rolletjes te lopen, maar zijn leven wordt flink op de proef gesteld wanneer hij bij een arbeidsongeval ernstig verminkt raakt aan zijn gezicht. Als eerste persoon in Polen ontvangt Jacek een gezichtstransplantatie, wat veel aandacht oplevert in de media. Hoewel hij als nationale held wordt beschouwd, herkent Jacek zichzelf niet meer in de spiegel en weten de dorpsbewoners van zijn ouderlijk dorp niet hoe ze moeten omgaan met zijn nieuwe uiterlijk.

details

3HTIMDb 6.410 91 minuten
Mug poster van Mug cast & crew

kijkwijzer Mug

3HT

IMDb Mug

IMDb 6.410

cast & crew Mug

regisseur

Malgorzata Szumowska

acteurs

Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik en Malgorzata Gorol

distributeur

Amstelfilm

details Mug

in première op

06-06-2019

genres

drama en komedie

jaar

2018

speelduur

91 minuten

Mug draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mug.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mug. Hier zie je waar en wanneer Mug in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mug uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mug wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mug draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mug wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mug draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mug staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Mug wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mug!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mug, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mug kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mug verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mug. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mug wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mug en de regisseur van de film Mug worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.