Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Moonrise Kingdom (2012)

Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam en Suzy van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op te sporen: van de lokale padvinders waartoe Sam behoort onder leiding van hopman Ward tot aan de sullige sheriff Sharp die een geheime affaire heeft met de moeder van Suzy. Een dreigende storm en de komst van de strenge medewerkster van jeugdzorg zetten de gebeurtenissen op scherp.

details

4AGTIMDb 7.810 93 minuten

recensies Moonrise Kingdom

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Moonrise Kingdom online

Pathe Thuis
Moonrise Kingdom poster van Moonrise Kingdom cast & crew

kijkwijzer Moonrise Kingdom

4AGT

IMDb Moonrise Kingdom

IMDb 7.810

cast & crew Moonrise Kingdom

regisseur

Wes Anderson

acteurs

Kara Hayward, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jared Gilman, Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Jason Schwartzman en Bob Balaban

scenario

en

producenten

American Empirical Pictures, Indian Paintbrush en Moonrise

distributeur

Benelux Film Distributors (BFD)

details Moonrise Kingdom

in première op

30-05-2012

genre

drama

jaar

2012

speelduur

93 minuten

Moonrise Kingdom draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Moonrise Kingdom.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Moonrise Kingdom. Hier zie je waar en wanneer Moonrise Kingdom in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Moonrise Kingdom uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Moonrise Kingdom wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Moonrise Kingdom draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Moonrise Kingdom wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Moonrise Kingdom draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Moonrise Kingdom staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Moonrise Kingdom wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Moonrise Kingdom!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Moonrise Kingdom, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Moonrise Kingdom kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Moonrise Kingdom verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Moonrise Kingdom. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Moonrise Kingdom wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Moonrise Kingdom en de regisseur van de film Moonrise Kingdom worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.