Moonlight (2016)

Trailer van Moonlighthttps://img.youtube.com/vi/0MKhAunOVd4/0.jpg2021-09-20T14:07:48+02:00Trailer van Moonlight

Een jonge Afro-Amerikaanse man groeit op in de ruige buurt van Miami. Hij worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

details Moonlight

4GDTIMDb 7.410287330 110 minuten

recensies Moonlight

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Moonlight online

Pathe Thuis
Moonlight poster van Moonlight cast & crew

kijkwijzer Moonlight

4GDT

IMDb Moonlight

IMDb 7.410287330

cast & crew Moonlight

regisseur

Barry Jenkins

acteurs

Mahershala Ali, Ashton Sanders en Naomie Harris

distributeur

Splendid Film

details Moonlight

in première op

26-01-2017

genre

drama

jaar

2016

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Moonlight geen voorstellingen in Amsterdam

Moonlight draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Moonlight.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Moonlight. Hier zie je waar en wanneer Moonlight in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Moonlight uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Moonlight wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Moonlight draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Moonlight wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Moonlight draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Moonlight staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Moonlight wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Moonlight!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Moonlight, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Moonlight kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Moonlight verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Moonlight. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Moonlight wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Moonlight en de regisseur van de film Moonlight worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.