Monos (2019)

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid, terwijl een fanatieke commandant hen een nieuwe opdracht toeblaft. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter moeten ze ook een koe verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid.

details

4GTIMDb 7.010 103 minuten

recensies Monos

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Monos online

Picl Pathe Thuis
Monos poster van Monos cast & crew

kijkwijzer Monos

4GT

IMDb Monos

IMDb 7.010

cast & crew Monos

regisseur

Alejandro Landes

acteurs

Julianne Nicholson, Sofia Buenaventura, Moisés Arias en Julian Giraldo

distributeur

Gusto Entertainment

details Monos

in première op

05-09-2019

genres

thriller en drama

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Monos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Monos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Monos. Hier zie je waar en wanneer Monos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Monos uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Monos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Monos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Monos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Monos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Monos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Monos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Monos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Monos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Monos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Monos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Monos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Monos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Monos en de regisseur van de film Monos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.