Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Monky (2017)

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen zij snel achter dat Monky geen gewoon aapje is.

details

2AIMDb 4.810 90 minuten
Monky poster van Monky cast & crew

kijkwijzer Monky

2A

IMDb Monky

IMDb 4.810

cast & crew Monky

regisseur

Maria Blom

stemmen

Olivier Banga, Hilke Bierman, Daan van Rijssel, Beatrijs Sluijter, Jurjen van Loon, Ellen Evers, Shanna Shaterjee en Filip Bolluijt

distributeur

In the Air

details Monky

in première op

08-11-2018

genres

avontuur en familiefilm

jaar

2017

speelduur

90 minuten

Monky draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Monky.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Monky. Hier zie je waar en wanneer Monky in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Monky uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Monky wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Monky draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Monky wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Monky draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Monky staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Monky wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Monky!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Monky, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Monky kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Monky verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Monky. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Monky wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Monky en de regisseur van de film Monky worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.