Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Moffie (2019)

Zuid-Afrika, 1981; Nicholas wordt als dienstplichtige opgeroepen door het Zuid-Afrikaanse leger. Nicholas heeft altijd geweten dat hij anders is en houdt dat voor de buitenwereld verborgen. Intussen zit de minderheidsregering van Zuid-Afrika in een conflict verwikkeld met de Angolese grenspost en moeten alle blanke jongemannen ouder dan zestien twee jaar militaire dienstplicht vervullen. Tijdens de afschuwelijke gebeurtenissen schept hij een innige band met een medesoldaat.

details

6ATIMDb 6.810 104 minuten

recensies Moffie

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Moffie online

Picl
Moffie poster van Moffie cast & crew

kijkwijzer Moffie

6AT

IMDb Moffie

IMDb 6.810

cast & crew Moffie

regisseur

Oliver Hermanus

acteurs

Kai Luke Brummer en Ryan de Villiers

distributeur

Cinemien

details Moffie

in première op

13-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

104 minuten

Moffie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Moffie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Moffie. Hier zie je waar en wanneer Moffie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Moffie uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Moffie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Moffie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Moffie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Moffie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Moffie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Moffie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Moffie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Moffie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Moffie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Moffie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Moffie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Moffie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Moffie en de regisseur van de film Moffie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.