Modern Times (1936)

verwacht op 14 oktober 2021

Beginnend als arbeider in een fabriek raakt een man verzeild in allerlei situaties die de nadelen van de modernisering illustreren. Hij belandt in een zenuwinrichting en in de gevangenis, zoekt wanhopig naar werk en probeert ondertussen ook nog een goede toekomst op te bouwen met een meisje van de straat.

details

2GIMDb 8.510 87 minuten
Modern Times poster van Modern Times cast & crew

kijkwijzer Modern Times

2G

IMDb Modern Times

IMDb 8.510

cast & crew Modern Times

regisseur

Charles Chaplin

acteurs

Charles Chaplin, Paulette Goddard en Henry Bergman

scenario

producent

Charles Chaplin Productions

distributeur

Piece of Magic

details Modern Times

in première op

14-10-2021

genres

drama en komedie

jaar

1936

speelduur

87 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Modern Times.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Modern Times. Hier zie je waar en wanneer Modern Times in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Modern Times uit 1936 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Modern Times wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Modern Times draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Modern Times wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Modern Times draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Modern Times staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Modern Times wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Modern Times!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Modern Times, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Modern Times kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Modern Times verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Modern Times. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Modern Times wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Modern Times en de regisseur van de film Modern Times worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.