Mjolk (2019)

Trailer van Mjolkhttps://img.youtube.com/vi/hYudorOS-Aw/0.jpg2021-08-28T03:43:34+02:00Trailer van Mjolk

Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorp bij Reykjavik. Net als de boeren uit de buurt zijn ze al jaren lid van de lokale zuivelcoöperatie die echter alles behalve de belangen van de boeren behartigt: via chantage en slinkse regels weten ze hun monopoliepositie te behouden. Als Inga’s man onder verdachte omstandigheden overlijdt, besluit ze dat ze genoeg heeft van het corrupte systeem en probeert ze het lot van haar gemeenschap weer in eigen handen te nemen.

details Mjolk

2AIMDb 6.5101055 92 minuten
Mjolk poster van Mjolk cast & crew

kijkwijzer Mjolk

2A

IMDb Mjolk

IMDb 6.5101055

cast & crew Mjolk

regisseur

Grímur Hákonarson

acteurs

Sigurður Sigurjónsson, Arndís Hrönn Egilsdóttir en Sveinn Ólafur Gunnarsson

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Mjolk

in première op

31-10-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Mjolk draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mjolk.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mjolk. Hier zie je waar en wanneer Mjolk in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mjolk uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mjolk wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mjolk draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mjolk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mjolk draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mjolk staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mjolk wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mjolk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mjolk, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mjolk kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mjolk verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mjolk. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mjolk wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mjolk en de regisseur van de film Mjolk worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.