Mjólk (2019)

Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorp bij Reykjavik. Net als de boeren uit de buurt zijn ze al jaren lid van de lokale zuivelcoöperatie die echter alles behalve de belangen van de boeren behartigt: via chantage en slinkse regels weten ze hun monopoliepositie te behouden. Als Inga’s man onder verdachte omstandigheden overlijdt, besluit ze dat ze genoeg heeft van het corrupte systeem en probeert ze het lot van haar gemeenschap weer in eigen handen te nemen.

recensies Mjólk

De Volkskrant Trouw De Filmkrant NRC
Mjólk poster van Mjólk

beoordelingen Mjólk

2A

IMDb 6.810

cast & crew Mjólk

regisseur

Grímur Hákonarson

acteurs

Sigurður Sigurjónsson, Arndís Hrönn Egilsdóttir en Sveinn Ólafur Gunnarsson

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Mjólk

in première op

31-10-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Dit is de biosagenda van de film Mjólk.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Mjólk getoond.

De je film Mjólk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Den Haag, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Den Bosch, Breda en Hoorn

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Mjólk draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Mjólk staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Mjólk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mjólk, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Mjólk verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Mjólk

De film Mjólk in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Den Haag, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Den Bosch, Breda en Hoorn.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mjólk, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.