Misfit 2 (2019)

Nadat Julia terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette, die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen.

details

1IMDb 3.910 81 minuten
Misfit 2 poster van Misfit 2 cast & crew

kijkwijzer Misfit 2

1

IMDb Misfit 2

IMDb 3.910

cast & crew Misfit 2

regisseur

Erwin van den Eshof

acteurs

Djamila, Niek Roozen, Jan Kooijman, Gio Latooy, Tinne Oltmans, Jeremy Frieser, Hanwe, Bente Fokkens, Sem van Dijk, Donny Roelvink en Jill Schirnhofer

distributeur

Splendid Film

details Misfit 2

in première op

25-09-2019

genres

komedie en jeugd

jaar

2019

speelduur

81 minuten

Misfit 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Misfit 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Misfit 2. Hier zie je waar en wanneer Misfit 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Misfit 2 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Misfit 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Misfit 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Misfit 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Misfit 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Misfit 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Misfit 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Misfit 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Misfit 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Misfit 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Misfit 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Misfit 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Misfit 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Misfit 2 en de regisseur van de film Misfit 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.