Minuscule 2, het tropisch avontuur (2018)

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming de Caraïben. Tijd voor het rescueteam om in actie te komen. Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld.

details

2AIMDb 6.810 90 minuten

recensies Minuscule 2, het tropisch avontuur

De Volkskrant NRC Trouw
Minuscule 2, het tropisch avontuur poster van Minuscule 2, het tropisch avontuur cast & crew

kijkwijzer Minuscule 2, het tropisch avontuur

2A

IMDb Minuscule 2, het tropisch avontuur

IMDb 6.810

cast & crew Minuscule 2, het tropisch avontuur

regisseurs

Hélène Giraud en Thomas Szabo

stem

Jelle Amersfoort

distributeur

In the Air

details Minuscule 2, het tropisch avontuur

in première op

13-02-2020

genres

animatie, avontuur en komedie

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Dit is de biosagenda van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Minuscule 2, het tropisch avontuur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Zwolle, Groningen, Ede, Amersfoort, Helmond, Haarlem, Deventer, Hilversum, Maastricht, Kerkrade, Bussum, Alkmaar, Hoorn, Heerlen, Zutphen en Enkhuizen

De film Minuscule 2, het tropisch avontuur draait in deze bioscopen: Cinema Enkhuizen, Cinema Oostereiland, Cinerama, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Het Ketelhuis, LantarenVenster, Lumière, LUX, Luxor Theater, Natlab, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Spuimarkt, Pathé Zwolle, Rialto en Vue Kerkrade

De recensies van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, NRC en Trouw. Ook de IMDB score van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Minuscule 2, het tropisch avontuur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Minuscule 2, het tropisch avontuur kopen.

De filmtijden van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur. Ook de kijkwijzer van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur en de regisseur van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur worden ook vermeld.