Minuscule 2, het tropisch avontuur (2018)

Trailer van Minuscule 2, het tropisch avontuurhttps://img.youtube.com/vi/QDHG5zAh0K8/0.jpg2021-09-03T03:46:42+02:00Trailer van Minuscule 2, het tropisch avontuur

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming de Caraïben. Tijd voor het rescueteam om in actie te komen. Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld.

details Minuscule 2, het tropisch avontuur

2AIMDb 6.8101401 90 minuten

recensies Minuscule 2, het tropisch avontuur

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Minuscule 2, het tropisch avontuur online

Pathe Thuis
Minuscule 2, het tropisch avontuur poster van Minuscule 2, het tropisch avontuur cast & crew

kijkwijzer Minuscule 2, het tropisch avontuur

2A

IMDb Minuscule 2, het tropisch avontuur

IMDb 6.8101401

cast & crew Minuscule 2, het tropisch avontuur

regisseurs

Hélène Giraud en Thomas Szabo

stem

Jelle Amersfoort

distributeur

In the Air

details Minuscule 2, het tropisch avontuur

in première op

13-02-2020

genres

animatie, avontuur en komedie

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Minuscule 2, het tropisch avontuur draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur. Hier zie je waar en wanneer Minuscule 2, het tropisch avontuur in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Minuscule 2, het tropisch avontuur wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Minuscule 2, het tropisch avontuur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Minuscule 2, het tropisch avontuur draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Minuscule 2, het tropisch avontuur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Minuscule 2, het tropisch avontuur kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur en de regisseur van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.