Minoes (2001)

Minoes - still

Tibbe, beginnend journalist, staat op het punt ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om een goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog één kans. Terwijl Tibbe tobt waar hij een goed verhaal over kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. Zij is vroeger een kat geweest, en ze gedraagt zich inderdaad nogal kats: ze spint, ze geeft kopjes en kan met katten communiceren. Tibbe heeft eerst zo zijn twijfels over juffrouw Minoes, maar als zij hem, dankzij haar kattencontacten, aan het nieuws helpt waarmee hij zijn baan kan behouden, besluit Tibbe haar als assistente te benoemen.

De film 'Minoes' is in de bioscoop te zien in Breda. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Minoes

1
IMDb 6.9105479
92 minuten

recensies Minoes

De Filmkrant

kijk Minoes online

Pathe Thuis
Minoes - poster poster van Minoes

kijkwijzer Minoes

1

IMDb Minoes

IMDb 6.9105479

cast & crew Minoes

regisseur

Vincent Bal

acteurs

Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma, Jack Wouterse, Sarah Bannier, Hans Kesting, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Marisa van Eyle, Bas Teeken, Lineke Rijxman, Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom, Janny Goslinga, Wim van den Heuvel, Chris Bolczek, Annet Malherbe, Wim T. Schippers, Katja Schuurman, Paul Haenen, Loes Luca, Hans Teeuwen, Frits Lambrechts en Kim van Kooten

scenario

en

producent

Burny Bos

details Minoes

genre

familiefilm

jaar

2001

speelduur

92 minuten