Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Mind My Mind (2019)

Chris, een jonge man met het Asperger-syndroom, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans.

details

IMDb 8.210 30 minuten

recensies Mind My Mind

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Mind My Mind online

Picl Pathe Thuis
Mind My Mind poster van Mind My Mind cast & crew

IMDb Mind My Mind

IMDb 8.210

cast & crew Mind My Mind

regisseur

Floor Adams

acteurs

Simon Hodges, Cezanne Tegelberg, Adam Fields, Faye Bloomfield, Lesley Hughes en Elias Vervecken

scenario

distributeur

Periscoop Film

details Mind My Mind

in première op

16-01-2020

genres

animatie, drama en komedie

jaar

2019

speelduur

30 minuten

Mind My Mind draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mind My Mind.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mind My Mind. Hier zie je waar en wanneer Mind My Mind in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mind My Mind uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mind My Mind wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mind My Mind draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mind My Mind wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mind My Mind draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mind My Mind staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mind My Mind wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mind My Mind!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mind My Mind, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mind My Mind kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mind My Mind verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mind My Mind. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mind My Mind wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mind My Mind en de regisseur van de film Mind My Mind worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.