Mina & de Dromenbouwers (2020)

Mina’s leven staat op zijn kop als haar vaders verloofde en haar dochter Jenny bij hen intrekken. Jenny blijkt een nogal veeleisende stiefzus die Mina het leven direct zuur maakt, maar dan ontdekt het tienermeisje in haar dromen per ongeluk de wereld achter die dromen, waar dromen gemaakt worden. Minna besluit Jenny’s dromen te manipuleren zodat ze aardiger gaat doen, maar dat heeft desastreuze gevolgen. Jenny raakt in coma en Mina moet haar in de droomwereld gaan redden om haar in de echte wereld weer tot leven te kunnen wekken.

details

IMDb 6.210 81 minuten
Mina & de Dromenbouwers poster van Mina & de Dromenbouwers cast & crew

IMDb Mina & de Dromenbouwers

IMDb 6.210

cast & crew Mina & de Dromenbouwers

regisseurs

Kim Hagen Jensen en Tonni Zinck

acteurs

Robyn Dempsey, Emma Jenkins, Luke Griffin, Tom Hale, Karen Ardiff, Brendan McDonald, Alberte Winding, Stephanie Vazquez en Paul Tylak

details Mina & de Dromenbouwers

jaar

2020

speelduur

81 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Mina & de Dromenbouwers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mina & de Dromenbouwers. Hier zie je waar en wanneer Mina & de Dromenbouwers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mina & de Dromenbouwers uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mina & de Dromenbouwers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mina & de Dromenbouwers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mina & de Dromenbouwers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam en Nijmegen

De film Mina & de Dromenbouwers draait in deze bioscopen: LantarenVenster en LUX

De recensies van de film Mina & de Dromenbouwers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Mina & de Dromenbouwers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mina & de Dromenbouwers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mina & de Dromenbouwers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mina & de Dromenbouwers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mina & de Dromenbouwers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mina & de Dromenbouwers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mina & de Dromenbouwers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mina & de Dromenbouwers en de regisseur van de film Mina & de Dromenbouwers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.