Mijn vader is een vliegtuig (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Mijn vader is een vliegtuig.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mijn vader is een vliegtuig. Hier zie je waar en wanneer Mijn vader is een vliegtuig in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mijn vader is een vliegtuig uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mijn vader is een vliegtuig wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mijn vader is een vliegtuig draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mijn vader is een vliegtuig wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Deventer, Arnhem en Purmerend

De film Mijn vader is een vliegtuig draait in deze bioscopen: Filmhuis Purmerend, Focus Filmtheater Arnhem en MIMIK

De recensies van de film Mijn vader is een vliegtuig staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mijn vader is een vliegtuig wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mijn vader is een vliegtuig!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mijn vader is een vliegtuig, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mijn vader is een vliegtuig kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mijn vader is een vliegtuig verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mijn vader is een vliegtuig. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mijn vader is een vliegtuig wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mijn vader is een vliegtuig en de regisseur van de film Mijn vader is een vliegtuig worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.