Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra (1975)

Susan woont met een aantal vriendinnen op een idyllisch boerderijtje. Enkele absurde moordpartijen vinden plaats door de op seksbeluste vamps. De beschuldigingen gaan echter uit naar Piet, de gekke vrouw aan de andere kant van de sloot.

details

IMDb 5.210 83 minuten
Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra poster van Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra cast & crew

IMDb Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra

IMDb 5.210

cast & crew Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra

regisseur

Pim de la Parra

acteurs

Willeke van Ammelrooy, Hans van der Gragt, Nelly Frijda, Jerry Brouer, Franulka Heyermans, Marja de Heer, Serge-Henri Valcke en Marieke van Leeuwen

details Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra

jaar

1975

speelduur

83 minuten

Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra. Hier zie je waar en wanneer Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra uit 1975 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra en de regisseur van de film Mijn nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.