Mijn Beste Vriendin Anne Frank (2020)

verwacht op 9 september 2021

Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

details

4GATDIMDb
Mijn Beste Vriendin Anne Frank poster van Mijn Beste Vriendin Anne Frank cast & crew

kijkwijzer Mijn Beste Vriendin Anne Frank

4GATD

IMDb Mijn Beste Vriendin Anne Frank

IMDb

cast & crew Mijn Beste Vriendin Anne Frank

regisseur

Ben Sombogaart

acteurs

Aiko Beemsterboer, Josephine Arendsen, Roeland Fernhout, Lottie Hellingman en Stefan de Walle

distributeur

Dutch FilmWorks

details Mijn Beste Vriendin Anne Frank

in première op

09-09-2021

genres

drama en oorlog

jaar

2020

Dit is de bioscoopagenda van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank. Hier zie je waar en wanneer Mijn Beste Vriendin Anne Frank in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mijn Beste Vriendin Anne Frank draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank en de regisseur van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.