Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Mia and the White Lion (2018)

Het leven van de tien jaar oude Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Zij mist haar vrienden. Als een mooie witte leeuw wordt geboren, slaagt ze erin een nauwe band op te bouwen met deze welp.

details

3ATIMDb 6.510 98 minuten

recensies Mia and the White Lion

De Volkskrant
Mia and the White Lion poster van Mia and the White Lion cast & crew

kijkwijzer Mia and the White Lion

3AT

IMDb Mia and the White Lion

IMDb 6.510

cast & crew Mia and the White Lion

regisseur

Gilles de Maistre

acteurs

Langley Kirkwood, Daniah de Villiers, Mélanie Laurent en Ryan Mac Lennan

distributeur

In the Air

details Mia and the White Lion

in première op

04-07-2019

genres

avontuur en familiefilm

jaar

2018

speelduur

98 minuten

Mia and the White Lion draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mia and the White Lion.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mia and the White Lion. Hier zie je waar en wanneer Mia and the White Lion in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mia and the White Lion uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mia and the White Lion wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mia and the White Lion draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mia and the White Lion wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mia and the White Lion draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mia and the White Lion staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mia and the White Lion wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mia and the White Lion!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mia and the White Lion, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mia and the White Lion kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mia and the White Lion verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mia and the White Lion. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mia and the White Lion wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mia and the White Lion en de regisseur van de film Mia and the White Lion worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.