Mi Vida (2019)

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom; ze zou wel in Spanje willen wonen. Ze gaat een cursus Spaans volgen in Cádiz. In deze gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand.

details

1IMDb 7.010 88 minuten

recensies Mi Vida

De Volkskrant Trouw NRC
Mi Vida poster van Mi Vida cast & crew

kijkwijzer Mi Vida

1

IMDb Mi Vida

IMDb 7.010

cast & crew Mi Vida

regisseur

Norbert ter Hall

acteurs

Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach, Jason Mba, Anniek Pheifer, Diewertje Dir, Ida Ogbamichael, Eugenia Verdu, Bella Agossou en Verónica Echegui

scenario

producenten

Petra Goedings en Maaike Benschop

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Mi Vida

in première op

21-11-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor Mi Vida geen voorstellingen in Soest

Dit is de biosagenda van de film Mi Vida.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mi Vida.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mi Vida uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Mi Vida draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mi Vida wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zandvoort, Amsterdam en Purmerend

De film Mi Vida draait in deze bioscopen: Circus Zandvoort, Filmhuis Purmerend en Oxville

De recensies van de film Mi Vida staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Mi Vida wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mi Vida!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mi Vida, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mi Vida kopen.

De filmtijden van de film Mi Vida verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Mi Vida. Ook de kijkwijzer van de film Mi Vida wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mi Vida en de regisseur van de film Mi Vida worden ook vermeld.