Mi Vida (2019)

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom; ze zou wel in Spanje willen wonen. Ze gaat een cursus Spaans volgen in Cádiz. In deze gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand.

recensies Mi Vida

De Volkskrant Trouw NRC
Mi Vida poster van Mi Vida

beoordelingen Mi Vida

1

IMDb 7.010

cast & crew Mi Vida

regisseur

Norbert ter Hall

acteurs

Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach, Jason Mba, Anniek Pheifer, Diewertje Dir, Ida Ogbamichael, Eugenia Verdu, Bella Agossou en Verónica Echegui

scenario

producenten

Petra Goedings en Maaike Benschop

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Mi Vida

in première op

21-11-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Dit is de biosagenda van de film Mi Vida.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Mi Vida getoond.

De je film Mi Vida wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Gouda, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Soest

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Mi Vida draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Mi Vida staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Mi Vida!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mi Vida, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Mi Vida verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Mi Vida

De film Mi Vida in de volgende steden in de bioscoop te zien: Groningen, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Gouda, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Soest.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mi Vida, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.