Mi Vida (2019)

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom; ze zou wel in Spanje willen wonen. Ze gaat een cursus Spaans volgen in Cádiz. In deze gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand.

details

1IMDb 6.910 88 minuten

recensies Mi Vida

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Mi Vida online

Picl Pathe Thuis
Mi Vida poster van Mi Vida cast & crew

kijkwijzer Mi Vida

1

IMDb Mi Vida

IMDb 6.910

cast & crew Mi Vida

regisseur

Norbert ter Hall

acteurs

Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach, Jason Mba, Anniek Pheifer, Diewertje Dir, Ida Ogbamichael, Eugenia Verdu, Bella Agossou en Verónica Echegui

scenario

producenten

Petra Goedings en Maaike Benschop

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Mi Vida

in première op

21-11-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor Mi Vida geen voorstellingen in Den Haag

Mi Vida draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mi Vida.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mi Vida. Hier zie je waar en wanneer Mi Vida in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mi Vida uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mi Vida wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mi Vida draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mi Vida wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mi Vida draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mi Vida staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mi Vida wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mi Vida!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mi Vida, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mi Vida kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mi Vida verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mi Vida. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mi Vida wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mi Vida en de regisseur van de film Mi Vida worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.