Mees Kees In De Wolken (2019)

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan.

details

1IMDb 6.810 72 minuten

recensies Mees Kees In De Wolken

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Mees Kees In De Wolken online

Pathe Thuis
Mees Kees In De Wolken poster van Mees Kees In De Wolken cast & crew

kijkwijzer Mees Kees In De Wolken

1

IMDb Mees Kees In De Wolken

IMDb 6.810

cast & crew Mees Kees In De Wolken

regisseur

Martijn Smits

acteurs

Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries en Raymonde de Kuyper

scenario

producent

Paul Voorthuysen

distributeur

WW Entertainment

details Mees Kees In De Wolken

in première op

11-12-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

72 minuten

Deze week zijn er voor Mees Kees In De Wolken geen voorstellingen in Dordrecht

Mees Kees In De Wolken draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mees Kees In De Wolken.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mees Kees In De Wolken. Hier zie je waar en wanneer Mees Kees In De Wolken in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mees Kees In De Wolken uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mees Kees In De Wolken wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mees Kees In De Wolken draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mees Kees In De Wolken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mees Kees In De Wolken draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mees Kees In De Wolken staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mees Kees In De Wolken wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mees Kees In De Wolken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mees Kees In De Wolken, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mees Kees In De Wolken kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mees Kees In De Wolken verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mees Kees In De Wolken. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mees Kees In De Wolken wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mees Kees In De Wolken en de regisseur van de film Mees Kees In De Wolken worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.