Mees Kees In De Wolken (2019)

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan.

details

1IMDb 6.910 72 minuten

recensies Mees Kees In De Wolken

De Volkskrant Trouw NRC
Mees Kees In De Wolken poster van Mees Kees In De Wolken cast & crew

kijkwijzer Mees Kees In De Wolken

1

IMDb Mees Kees In De Wolken

IMDb 6.910

cast & crew Mees Kees In De Wolken

regisseur

Martijn Smits

acteurs

Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries en Raymonde de Kuyper

scenario

producent

Paul Voorthuysen

distributeur

WW Entertainment

details Mees Kees In De Wolken

in première op

11-12-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

72 minuten

Filmhuis Bussum

Filmhuis Bussum

vandaag ma ...
morgen di ...
woensdag wo 14:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 16:15

Dit is de biosagenda van de film Mees Kees In De Wolken.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mees Kees In De Wolken.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mees Kees In De Wolken uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Mees Kees In De Wolken draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mees Kees In De Wolken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Deventer, Stadskanaal, Sneek, Amsterdam, Haarlem, Groningen, Harderwijk, Hoorn, Hoogeveen, Leeuwarden, Purmerend, Steenwijk, Zoetermeer, Hoogezand, Den Haag, Breda, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Enschede, Huizen, Emmen, Heerenveen, Den Bosch, Leiden, Zwolle, Schiedam, Bussum, Nijmegen, Heerhugowaard, Vlaardingen, Delft, Enkhuizen en Ede

De film Mees Kees In De Wolken draait in deze bioscopen: Cinema Enkhuizen, Cinema Oostereiland, CineSneek, De Bios, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Zoetermeer, Kok CinemaXX, Kriterion, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Nijmegen, Pathé Spuimarkt, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Smoky, Theater Dakota, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Trianon, Vue Alkmaar, Vue Deventer, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Purmerend, Vue Steenwijk, Vue Vlaardingen en Wenneker Cinema

De recensies van de film Mees Kees In De Wolken staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Mees Kees In De Wolken wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mees Kees In De Wolken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mees Kees In De Wolken, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mees Kees In De Wolken kopen.

De filmtijden van de film Mees Kees In De Wolken verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Mees Kees In De Wolken. Ook de kijkwijzer van de film Mees Kees In De Wolken wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mees Kees In De Wolken en de regisseur van de film Mees Kees In De Wolken worden ook vermeld.