Mediterranea (2015)

Trailer van Mediterraneahttps://img.youtube.com/vi/KyicVVKLlR8/0.jpg2021-09-05T03:30:19+02:00Trailer van Mediterranea

Twee goede vrienden uit Burkina Faso ondernemen een gevaarlijk reis door de Sahara en over de Middellandse Zee om hun geluk te beproeven in Italië. Daar blijkt het geld minder voor het opscheppen te liggen dan ze hadden gehoopt. Terwijl de een door hard aan te pakken er het beste van probeert te maken, verliest de ander de moed door de ellendige omstandigheden en komt in conflict met zijn omgeving en zijn trouwe vriend.

details Mediterranea

6GTIMDb 6.5101468 110 minuten

recensies Mediterranea

De Volkskrant
Mediterranea poster van Mediterranea cast & crew

kijkwijzer Mediterranea

6GT

IMDb Mediterranea

IMDb 6.5101468

cast & crew Mediterranea

regisseur

Jonas Carpignano

acteurs

Alassane Sy, Koudous Seihon, Adam Gnege en Mary Elizabeth Innocence

scenario

producenten

DCM Productions, Court 13 Pictures en Audax Films

distributeur

Arti Film

details Mediterranea

in première op

18-02-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

110 minuten

Mediterranea draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mediterranea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mediterranea. Hier zie je waar en wanneer Mediterranea in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mediterranea uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mediterranea wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mediterranea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mediterranea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mediterranea draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mediterranea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mediterranea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mediterranea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mediterranea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mediterranea kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mediterranea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mediterranea. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mediterranea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mediterranea en de regisseur van de film Mediterranea worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.