Mary Poppins Returns (OV) (2018)

Mary Poppins schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. De perfecte super nanny maakt van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur. Haar vriend Jack, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt.

details

2AIMDb 6.810 130 minuten

recensies Mary Poppins Returns (OV)

De Filmkrant

kijk Mary Poppins Returns (OV) online

Pathe Thuis
Mary Poppins Returns (OV) poster van Mary Poppins Returns (OV) cast & crew

kijkwijzer Mary Poppins Returns (OV)

2A

IMDb Mary Poppins Returns (OV)

IMDb 6.810

cast & crew Mary Poppins Returns (OV)

regisseur

Rob Marshall

acteurs

Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Pixie Davies, Julie Walters, Colin Firth en Meryl Streep

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Mary Poppins Returns (OV)

in première op

19-12-2018

genre

musical

jaar

2018

taal

Originele versie

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Mary Poppins Returns (OV) geen voorstellingen in Rotterdam

Mary Poppins Returns (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mary Poppins Returns (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mary Poppins Returns (OV). Hier zie je waar en wanneer Mary Poppins Returns (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mary Poppins Returns (OV) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mary Poppins Returns (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mary Poppins Returns (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mary Poppins Returns (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mary Poppins Returns (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mary Poppins Returns (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mary Poppins Returns (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mary Poppins Returns (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mary Poppins Returns (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mary Poppins Returns (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mary Poppins Returns (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mary Poppins Returns (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mary Poppins Returns (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mary Poppins Returns (OV) en de regisseur van de film Mary Poppins Returns (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.