Martin Eden (2019)

Martin leidt als ongeschoolde zeeman een turbulent leven, totdat hij onverwacht Elena ontmoet, een verfijnde jonge vrouw. Gefascineerd door haar kennis en schoonheid wordt hij op slag verliefd. Om zich tot haar niveau op te tillen, besluit hij schrijver te worden en zo zijn arbeidersbestaan achter zich te laten. Martins honger naar kennis brengt hem echter in politieke kringen waar hij met steeds meer passie zijn eigen stem vindt. Al snel zit hij klem tussen persoonlijke ambities en zijn liefde voor Elena.

details

4HIMDb 6.910 129 minuten

recensies Martin Eden

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Martin Eden online

Picl
Martin Eden poster van Martin Eden cast & crew

kijkwijzer Martin Eden

4H

IMDb Martin Eden

IMDb 6.910

cast & crew Martin Eden

regisseur

Pietro Marcello

acteurs

Luca Marinelli, Jessica Cressy en Vincenzo Nemolato

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Martin Eden

in première op

21-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

129 minuten

Martin Eden draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Martin Eden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Martin Eden. Hier zie je waar en wanneer Martin Eden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Martin Eden uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Martin Eden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Martin Eden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Martin Eden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Martin Eden draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Martin Eden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Martin Eden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Martin Eden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Martin Eden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Martin Eden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Martin Eden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Martin Eden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Martin Eden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Martin Eden en de regisseur van de film Martin Eden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.