Martin Eden (2019)

Martin leidt als ongeschoolde zeeman een turbulent leven, totdat hij onverwacht Elena ontmoet, een verfijnde jonge vrouw. Gefascineerd door haar kennis en schoonheid wordt hij op slag verliefd. Om zich tot haar niveau op te tillen, besluit hij schrijver te worden en zo zijn arbeidersbestaan achter zich te laten. Martins honger naar kennis brengt hem echter in politieke kringen waar hij met steeds meer passie zijn eigen stem vindt. Al snel zit hij klem tussen persoonlijke ambities en zijn liefde voor Elena.

recensies Martin Eden

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
Martin Eden poster van Martin Eden

beoordelingen Martin Eden

3H

IMDb 7.110

cast & crew Martin Eden

regisseur

Pietro Marcello

acteurs

Luca Marinelli, Jessica Cressy en Vincenzo Nemolato

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Martin Eden

in première op

21-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

129 minuten

Dit is de biosagenda van de film Martin Eden.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Martin Eden getoond.

De je film Martin Eden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Alkmaar, Den Bosch, Amsterdam, Maastricht, Utrecht en Rotterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Martin Eden draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Martin Eden staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Martin Eden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Martin Eden, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Martin Eden verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Martin Eden

De film Martin Eden in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Alkmaar, Den Bosch, Amsterdam, Maastricht, Utrecht en Rotterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Martin Eden, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.