Marriage Story (2019)

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie en Hollywood actrice Nicole is gestrand, waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.

details

3ATIMDb 8.010 136 minuten

recensies Marriage Story

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Marriage Story poster van Marriage Story cast & crew

kijkwijzer Marriage Story

3AT

IMDb Marriage Story

IMDb 8.010

cast & crew Marriage Story

regisseur

Noah Baumbach

acteurs

Adam Driver, Scarlett Johansson en Laura Dern

distributeur

The Searchers

details Marriage Story

in première op

28-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

136 minuten

Deze week zijn er voor Marriage Story geen voorstellingen in Arnhem

Dit is de biosagenda van de film Marriage Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marriage Story.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marriage Story uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Marriage Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marriage Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Reuver, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Amsterdam

De film Marriage Story draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinema Kiek in de Pot, City Roosendaal, EYE en Service Bioscoop Luxor

De recensies van de film Marriage Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Marriage Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marriage Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marriage Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marriage Story kopen.

De filmtijden van de film Marriage Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Marriage Story. Ook de kijkwijzer van de film Marriage Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marriage Story en de regisseur van de film Marriage Story worden ook vermeld.