Marriage Story (2019)

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie en Hollywood actrice Nicole is gestrand, waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.

details

3ATIMDb 8.010 136 minuten

recensies Marriage Story

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Marriage Story poster van Marriage Story cast & crew

kijkwijzer Marriage Story

3AT

IMDb Marriage Story

IMDb 8.010

cast & crew Marriage Story

regisseur

Noah Baumbach

acteurs

Adam Driver, Scarlett Johansson en Laura Dern

distributeur

The Searchers

details Marriage Story

in première op

28-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

136 minuten

Marriage Story draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Marriage Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marriage Story. Hier zie je waar en wanneer Marriage Story in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marriage Story uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Marriage Story wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Marriage Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marriage Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Marriage Story draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Marriage Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Marriage Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marriage Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marriage Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marriage Story kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Marriage Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Marriage Story. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Marriage Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marriage Story en de regisseur van de film Marriage Story worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.