Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Marona (2019)

Wanneer ze wordt aangereden, denkt het hondje Marona terug aan al haar baasjes waar ze zo dol op is geweest. Met haar lieve en vorlijke karakter bracht Marona in elk huis waar ze woonde plezier en liefde

details

1IMDb 7.610 92 minuten

recensies Marona

De Filmkrant Trouw NRC

kijk Marona online

Picl
Marona poster van Marona cast & crew

kijkwijzer Marona

1

IMDb Marona

IMDb 7.610

cast & crew Marona

regisseur

Anca Damian

acteurs

Lizzie Brocheré, Bruno Salomone, Thierry Hancisse, Nathalie Boutefeu, Shirelle Mai-Yvart, Maïra Schmitt, Ryan Nicolls, Marc Thompson, Tara Platt, Kim Strauss, Lynn Norris, Michael Sinterniklaas, Barbara Goodson, Stephanie Sheh, Georges Claisse, Etienne Guillou-Kervern, Olimpia Melinte, Annie Mercier en Isabelle Vitari

distributeur

Windmill Film

details Marona

in première op

15-10-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Marona draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Marona.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marona. Hier zie je waar en wanneer Marona in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marona uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Marona wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Marona draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marona wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Marona draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Marona staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Marona wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marona!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marona, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marona kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Marona verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Marona. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Marona wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marona en de regisseur van de film Marona worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.