Marionette (2020)

Na de tragische dood van haar man verhuist de Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter naar Schotland. Een van haar nieuwe patiënten is de tienjarige Manny, een gesloten en geheimzinnige jongen die tekeningen maakt van traumatische gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan sturen. Al snel beginnen Manny’s tekeningen verontrustende details over Marianne’s toekomst te weerspiegelen.

details

4ATHIMDb 6.010 112 minuten

recensies Marionette

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Marionette online

Pathe Thuis
Marionette poster van Marionette cast & crew

kijkwijzer Marionette

4ATH

IMDb Marionette

IMDb 6.010

cast & crew Marionette

regisseur

Elbert van Stien

acteurs

Thekla Reuten, Peter Mullan, Dawne Steele, Bill Paterson, Emun Elliot, Elija Wolf, Sam Hazeldine en Rebecca Front

scenario

distributeur

In the Air

details Marionette

in première op

01-10-2020

genres

thriller en psychologisch

jaar

2020

speelduur

112 minuten

Marionette draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Marionette.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marionette. Hier zie je waar en wanneer Marionette in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marionette uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Marionette wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Marionette draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marionette wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Marionette draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Marionette staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Marionette wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marionette!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marionette, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marionette kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Marionette verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Marionette. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Marionette wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marionette en de regisseur van de film Marionette worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.