Marilyn (2018)

De zeventienjarige arbeider Marcos woont op het platteland van Argentinië, waar hij zijn seksualiteit ontdekt in een onveilige omgeving. De jongeren in de stad noemen hem Marilyn en hij wordt het doelwit van zowel lust als discriminatie. Marcos wordt steeds meer in een hoek gedreven.

details

6GTIMDb 6.610 79 minuten

recensies Marilyn

De Filmkrant NRC
Marilyn poster van Marilyn cast & crew

kijkwijzer Marilyn

6GT

IMDb Marilyn

IMDb 6.610

cast & crew Marilyn

regisseur

Martín Rodríguez Redondo

acteurs

Catalina Saavedra, Walter Rodrígues en Germán de Silva

distributeur

Cinemien

details Marilyn

in première op

08-10-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

79 minuten

Marilyn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Marilyn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marilyn. Hier zie je waar en wanneer Marilyn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marilyn uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Marilyn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Marilyn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marilyn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Marilyn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Marilyn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Marilyn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marilyn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marilyn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marilyn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Marilyn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Marilyn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Marilyn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marilyn en de regisseur van de film Marilyn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.