Marianne & Leonard: Words of Love (2019)

Documentaire over Leonard Cohen en zijn muze Marianne Ihlen. In 1960 ontvlucht de dan 26-jarige Canadese schrijver Leonard Cohen zijn woonplaats Montreal en strijkt neer op het Griekse eiland Hydra. Daar ontmoet hij Marianne uit Noorwegen, die zal uitgroeien tot zijn geliefde en muze, vereeuwigd in het nummer ‘So Long, Marianne’. Jarenlang leven ze gelukkig samen, maar dat verandert als Cohen zichzelf als zanger en liedjesschrijver ontdekt, naar New York verhuist en een wereldster wordt.

details

4HIMDb 6.910 102 minuten

recensies Marianne & Leonard: Words of Love

De Volkskrant Trouw NRC
Marianne & Leonard: Words of Love poster van Marianne & Leonard: Words of Love cast & crew

kijkwijzer Marianne & Leonard: Words of Love

4H

IMDb Marianne & Leonard: Words of Love

IMDb 6.910

cast & crew Marianne & Leonard: Words of Love

regisseur

Nick Broomfield

acteurs

Leonard Cohen en Marianne Ihlen

distributeur

Piece of Magic

details Marianne & Leonard: Words of Love

in première op

09-01-2020

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

102 minuten

Deze week zijn er voor Marianne & Leonard: Words of Love geen voorstellingen in Middelburg

Dit is de biosagenda van de film Marianne & Leonard: Words of Love.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Marianne & Leonard: Words of Love.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Marianne & Leonard: Words of Love uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Marianne & Leonard: Words of Love draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Marianne & Leonard: Words of Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Groningen, Hilversum, Rotterdam en Zierikzee

De film Marianne & Leonard: Words of Love draait in deze bioscopen: De Balie, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Forum Groningen, LantarenVenster, LUX en Rialto

De recensies van de film Marianne & Leonard: Words of Love staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Marianne & Leonard: Words of Love wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Marianne & Leonard: Words of Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marianne & Leonard: Words of Love, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Marianne & Leonard: Words of Love kopen.

De filmtijden van de film Marianne & Leonard: Words of Love verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Marianne & Leonard: Words of Love. Ook de kijkwijzer van de film Marianne & Leonard: Words of Love wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Marianne & Leonard: Words of Love en de regisseur van de film Marianne & Leonard: Words of Love worden ook vermeld.