Marianne & Leonard: Words of Love (2019)

Documentaire over Leonard Cohen en zijn muze Marianne Ihlen. In 1960 ontvlucht de dan 26-jarige Canadese schrijver Leonard Cohen zijn woonplaats Montreal en strijkt neer op het Griekse eiland Hydra. Daar ontmoet hij Marianne uit Noorwegen, die zal uitgroeien tot zijn geliefde en muze, vereeuwigd in het nummer ‘So Long, Marianne’. Jarenlang leven ze gelukkig samen, maar dat verandert als Cohen zichzelf als zanger en liedjesschrijver ontdekt, naar New York verhuist en een wereldster wordt.

recensies Marianne & Leonard: Words of Love

De Volkskrant Trouw NRC
Marianne & Leonard: Words of Love poster van Marianne & Leonard: Words of Love

beoordelingen Marianne & Leonard: Words of Love

4H

IMDb 6.910

cast & crew Marianne & Leonard: Words of Love

regisseur

Nick Broomfield

acteurs

Leonard Cohen en Marianne Ihlen

distributeur

Piece of Magic

details Marianne & Leonard: Words of Love

in première op

09-01-2020

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

102 minuten

Dit is de biosagenda van de film Marianne & Leonard: Words of Love.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Marianne & Leonard: Words of Love getoond.

De je film Marianne & Leonard: Words of Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Groningen, Helmond, Alkmaar, Deventer, Leiden, Amersfoort, Zwolle, Middelburg, Hoorn, Zutphen, Gouda en Enkhuizen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Marianne & Leonard: Words of Love draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Marianne & Leonard: Words of Love staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Marianne & Leonard: Words of Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marianne & Leonard: Words of Love, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Marianne & Leonard: Words of Love verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Marianne & Leonard: Words of Love

De film Marianne & Leonard: Words of Love in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Groningen, Helmond, Alkmaar, Deventer, Leiden, Amersfoort, Zwolle, Middelburg, Hoorn, Zutphen, Gouda en Enkhuizen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Marianne & Leonard: Words of Love, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.