Mantra: Sounds into Silence (2019)

Documentaire die het verleden en heden van het muzikale en sociale fenomeen chanting (ook wel: Kirtan) verkent, het ritmisch uitspreken of zingen van mantra’s.

Mantra: Sounds into Silence poster van Mantra: Sounds into Silence

beoordelingen Mantra: Sounds into Silence

IMDb 8.310

cast & crew Mantra: Sounds into Silence

regisseur

Georgia Wysz

acteurs

Deva Prema, Miten, Krishna Das en MC Yogi

details Mantra: Sounds into Silence

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor Mantra: Sounds into Silence geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de biosagenda van de film Mantra: Sounds into Silence.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Mantra: Sounds into Silence getoond.

De je film Mantra: Sounds into Silence wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Mantra: Sounds into Silence draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Mantra: Sounds into Silence staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Mantra: Sounds into Silence!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mantra: Sounds into Silence, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Mantra: Sounds into Silence verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Mantra: Sounds into Silence

De film Mantra: Sounds into Silence in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mantra: Sounds into Silence, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.