Madison (2020)

Weg- en baanrennen is alles voor de twaalfjarige Madison en ze doet er alles aan om ooit zo goed te worden als haar vader. Wanneer ze gedwongen wordt haar trainingskamp te verlaten en de zomer door te brengen met haar moeder die yogales geeft in de Tiroler Alpen, staat haar leven op zijn kop. Alles is daar anders en racefietsen kan niet meer. Nieuwe vrienden helpen Madison inzien dat winnen niet alles is en dat Madison haar eigen levenspad moet ontdekken

details

IMDb
Madison poster van Madison cast & crew

IMDb Madison

IMDb

cast & crew Madison

regisseur

Kim Strobl

acteurs

Felice Ahrens, Pauline Grabosch, Florian Lukas, Yanis Scheurer, Valentin Schreyer en Maxi Warwel

details Madison

jaar

2020

Dit is de bioscoopagenda van de film Madison.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Madison. Hier zie je waar en wanneer Madison in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Madison uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Madison wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Madison draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Madison wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Middelburg, Arnhem, Nijmegen en Rotterdam

De film Madison draait in deze bioscopen: Cinema Middelburg, Focus Filmtheater Arnhem, LantarenVenster en LUX

De recensies van de film Madison staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Madison wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Madison!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madison, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Madison kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Madison verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Madison. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Madison wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Madison en de regisseur van de film Madison worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.