Made in Italy (2020)

De Londense kunstenaar Robert reist met zijn zoon Jack af naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder.

details

1TIMDb 5.610 94 minuten

recensies Made in Italy

De Volkskrant NRC
Made in Italy poster van Made in Italy cast & crew

kijkwijzer Made in Italy

1T

IMDb Made in Italy

IMDb 5.610

cast & crew Made in Italy

regisseur

James D´Arcy

acteurs

Liam Neeson, Valeria Bilello, Micheál Richardson en Lindsay Duncan

scenario

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Made in Italy

in première op

08-10-2020

genres

komedie, drama en romantiek

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Made in Italy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Made in Italy. Hier zie je waar en wanneer Made in Italy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Made in Italy uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Made in Italy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Made in Italy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Made in Italy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Zwolle, Eindhoven, Haarlem, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, Arnhem, Groningen, Drachten, Deventer, Hilversum, Breda, Hoorn, Reuver, Alkmaar, Helmond, Weert, Ede, Nijmegen, Middelburg, Apeldoorn, Castricum, Kerkrade, Amstelveen, Zevenaar, Bussum, Meppel, Hoogeveen, Woerden, Amersfoort, Enkhuizen, Lisse, Doetinchem en Den Bosch

De film Made in Italy draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Cinecenter, Cinema Amstelveen, Cinema Enkhuizen, Cinema Floralis, Cinema Middelburg, Cinema Oostereiland, Corso Theater, De Bios Drachten, De Cacaofabriek, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Fraterhuis, Gotcha! Cinema, LantarenVenster, LUX, Luxor Theater, Natlab, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Tuschinski, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Luxor, Springhaver, The Movies, Trianon, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen en Vue Kerkrade

De recensies van de film Made in Italy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Made in Italy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Made in Italy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Made in Italy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Made in Italy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Made in Italy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Made in Italy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Made in Italy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Made in Italy en de regisseur van de film Made in Italy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.