Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Ma vie de Courgette (OV) (2016)

Courgette, een jongetje van tien jaar, is in een weeshuis geplaatst na het overlijden van zijn moeder. Hoe kan hij zich aanpassen aan deze nieuwe omgeving te midden van een kleine groep kinderen die net als hij beschadigd zijn door het leven?

details

2GIMDb 7.810 66 minuten

recensies Ma vie de Courgette (OV)

De Filmkrant
Ma vie de Courgette (OV) poster van Ma vie de Courgette (OV) cast & crew

kijkwijzer Ma vie de Courgette (OV)

2G

IMDb Ma vie de Courgette (OV)

IMDb 7.810

cast & crew Ma vie de Courgette (OV)

regisseur

Claude Barras

stemmen

Gaspard Schlatter, Sixtine Mu rat, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz en Raul Ribera

distributeur

Cinéart Nederland

details Ma vie de Courgette (OV)

in première op

12-10-2016

genre

animatie

jaar

2016

taal

Originele versie

speelduur

66 minuten

Ma vie de Courgette (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ma vie de Courgette (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ma vie de Courgette (OV). Hier zie je waar en wanneer Ma vie de Courgette (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ma vie de Courgette (OV) uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ma vie de Courgette (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ma vie de Courgette (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ma vie de Courgette (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ma vie de Courgette (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ma vie de Courgette (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ma vie de Courgette (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ma vie de Courgette (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ma vie de Courgette (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ma vie de Courgette (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ma vie de Courgette (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ma vie de Courgette (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ma vie de Courgette (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ma vie de Courgette (OV) en de regisseur van de film Ma vie de Courgette (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.