Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ma (2019)

Sue Ann woont in een rustig stadje in Ohio als op een dag Maggie, een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann vraagt om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar 'M'. Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie.

details

4GAHTIMDb 5.610 99 minuten

recensies Ma

De Volkskrant

kijk Ma online

Pathe Thuis
Ma poster van Ma cast & crew

kijkwijzer Ma

4GAHT

IMDb Ma

IMDb 5.610

cast & crew Ma

regisseur

Tate Taylor

acteurs

Octavia Spencer, Corey Fogelmanis, Juliette Lewis, Luke Evans, Diana Silvers, Gianni Paolo, Dante Brown, McKaley Miller en Missi Pyle

scenario

producenten

Jason Blum, Tate Taylor en John Norris

distributeur

Universal Pictures International

details Ma

in première op

30-05-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Ma draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ma.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ma. Hier zie je waar en wanneer Ma in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ma uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ma wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ma draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ma wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ma draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ma staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ma wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ma!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ma, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ma kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ma verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ma. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ma wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ma en de regisseur van de film Ma worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.