Luce (2019)

De reputatie van modelstudent Luce Edgar wordt bedreigd nadat één van zijn leerkrachten een alarmerende ontdekking over hem doet. Adoptieouders Amy Edgar en Peter Edgar worden gedwongen om rekening te houden met de gitzwarte verleden van hun zoon, dat te maken heeft met een oorlog in een verscheurde natie in Afrika.

details

4DTIMDb 6.710 109 minuten
Luce poster van Luce cast & crew

kijkwijzer Luce

4DT

IMDb Luce

IMDb 6.710

cast & crew Luce

regisseur

Julius Onah

acteurs

Naomi Watts, Octavia Spencer, Kelvin Harrison Jr. en Tim Roth

distributeur

The Searchers

details Luce

in première op

31-10-2019

genres

drama en thriller

jaar

2019

speelduur

109 minuten

Luce draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Luce.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Luce. Hier zie je waar en wanneer Luce in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Luce uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Luce wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Luce draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Luce wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Luce draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Luce staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Luce wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Luce!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Luce, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Luce kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Luce verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Luce. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Luce wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Luce en de regisseur van de film Luce worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.