Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Love, Weddings and Other Disasters (2020)

Jessie is net door haar vriend gedumpt als Liz, een klant van haar bloemenzaak, haar vraagt om te helpen bij het plannen van haar bruiloft. Het feest moet al over acht dagen plaatsvinden, maar Jessie houdt wel van een uitdaging dus ze zegt ja. In haar rol van wedding planner werkt ze nauw samen met Lawrence. Een cateraar op leeftijd die zich niet aan vrouwen kan binden. Terwijl de voorbereidingen van de bruiloft in volle gang zijn, regelt een kennis van Lawrence een blind date voor hem met Sara, een vrouw die letterlijk blind is. Na een onhandig begin groeien de twee langzaam naar elkaar toe en krijgt Lawrence dankzij Sara een nieuwe kijk op de wereld.

details

1TIMDb 5.110 96 minuten

recensies Love, Weddings and Other Disasters

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Love, Weddings and Other Disasters online

Pathe Thuis
Love, Weddings and Other Disasters poster van Love, Weddings and Other Disasters cast & crew

kijkwijzer Love, Weddings and Other Disasters

1T

IMDb Love, Weddings and Other Disasters

IMDb 5.110

cast & crew Love, Weddings and Other Disasters

regisseur

Dennis Dugan

acteurs

Diane Keaton, Jeremy Irons en Maggie Grace

distributeur

Just Entertainment

details Love, Weddings and Other Disasters

in première op

29-04-2021

genres

komedie en romantiek

jaar

2020

speelduur

96 minuten

Love, Weddings and Other Disasters draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Love, Weddings and Other Disasters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Love, Weddings and Other Disasters. Hier zie je waar en wanneer Love, Weddings and Other Disasters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Love, Weddings and Other Disasters uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Love, Weddings and Other Disasters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Love, Weddings and Other Disasters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Love, Weddings and Other Disasters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Love, Weddings and Other Disasters draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Love, Weddings and Other Disasters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Love, Weddings and Other Disasters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Love, Weddings and Other Disasters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Love, Weddings and Other Disasters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Love, Weddings and Other Disasters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Love, Weddings and Other Disasters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Love, Weddings and Other Disasters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Love, Weddings and Other Disasters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Love, Weddings and Other Disasters en de regisseur van de film Love, Weddings and Other Disasters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.