Love Sarah (2020)

De negentienjarige Clarissa is vastbesloten om de droom van haar overleden moeder te laten uitkomen: het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill. Hierbij schakelt Clarissa de hulp in van haar moeders beste vriendin Isabella en die van haar excentrieke oma Mimi. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop en kleurrijk gebak.

details

1TIMDb 6.010 99 minuten

recensies Love Sarah

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Love Sarah online

Picl Pathe Thuis
Love Sarah poster van Love Sarah cast & crew

kijkwijzer Love Sarah

1T

IMDb Love Sarah

IMDb 6.010

cast & crew Love Sarah

regisseur

Eliza Schroeder

acteurs

Celia Imrie, Shannon Tarbe, Rupert Penry-Jones, Shelley Con en Bill Paterson

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Love Sarah

in première op

10-09-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Love Sarah draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Love Sarah.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Love Sarah. Hier zie je waar en wanneer Love Sarah in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Love Sarah uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Love Sarah wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Love Sarah draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Love Sarah wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Love Sarah draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Love Sarah staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Love Sarah wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Love Sarah!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Love Sarah, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Love Sarah kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Love Sarah verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Love Sarah. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Love Sarah wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Love Sarah en de regisseur van de film Love Sarah worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.