Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Louis en de Aliens (2018)

Louis is het twaalfjarige, ietwat eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigt dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Louis dolblij dat blijkt dat zijn vader het al die jaren bij het rechte eind had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Louis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen.

details

2GAIMDb 6.010 86 minuten
Louis en de Aliens poster van Louis en de Aliens cast & crew

kijkwijzer Louis en de Aliens

2GA

IMDb Louis en de Aliens

IMDb 6.010

cast & crew Louis en de Aliens

regisseur

Christoph Lauenstein

acteurs

Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylak, Lucy Carolan, Eoin Daly, Eoin Daly, Aileen Mythen, Simon Toal, Danna Davis, Susie Power, Eoin McCormick, Oisin Murray, Nuria Blanco, Roger Gregg, Jill Srigley, Dan Russell, Mary Murray, Will Forte, Franciska Friede, Lea Thompson en Rebecca Whitman

distributeur

Dutch FilmWorks

details Louis en de Aliens

in première op

16-08-2018

genres

familiefilm en animatie

jaar

2018

speelduur

86 minuten

Louis en de Aliens draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Louis en de Aliens.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Louis en de Aliens. Hier zie je waar en wanneer Louis en de Aliens in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Louis en de Aliens uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Louis en de Aliens wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Louis en de Aliens draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Louis en de Aliens wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Louis en de Aliens draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Louis en de Aliens staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Louis en de Aliens wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Louis en de Aliens!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Louis en de Aliens, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Louis en de Aliens kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Louis en de Aliens verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Louis en de Aliens. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Louis en de Aliens wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Louis en de Aliens en de regisseur van de film Louis en de Aliens worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.