Lotte op zoek naar de draken (2019)

Het hondje Lotte krijgt een zusje, genaamd Roosi. Samen beleven ze een heel spannend avontuur. Karl de wasbeer en Viktor de vis zijn twee wetenschappers die naar het dorpje Gadgetville komen. Ze nemen deel aan een belangrijke wedstrijd. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. Lotte en Roosi besluiten de wetenschappers te helpen met het zoeken naar de draken.

Lotte op zoek naar de draken poster van Lotte op zoek naar de draken

beoordelingen Lotte op zoek naar de draken

1

IMDb 7.710

cast & crew Lotte op zoek naar de draken

regisseurs

Heiki Ernits en Janno Põldma

stemmen

Dennis Willekens, Huub Dikstaal, Nathalie Haneveld en Ida Verspaandonk

scenario

, en

distributeur

In the Air

details Lotte op zoek naar de draken

in première op

09-10-2019

genres

animatie en kinderfilm

jaar

2019

speelduur

71 minuten

Dit is de biosagenda van de film Lotte op zoek naar de draken.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Lotte op zoek naar de draken getoond.

De je film Lotte op zoek naar de draken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Eindhoven, Alkmaar, Amersfoort en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Lotte op zoek naar de draken draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Lotte op zoek naar de draken staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Lotte op zoek naar de draken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lotte op zoek naar de draken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Lotte op zoek naar de draken verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Lotte op zoek naar de draken

De film Lotte op zoek naar de draken in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Eindhoven, Alkmaar, Amersfoort en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lotte op zoek naar de draken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.