Lotte op zoek naar de draken (2019)

Het hondje Lotte krijgt een zusje, genaamd Roosi. Samen beleven ze een heel spannend avontuur. Karl de wasbeer en Viktor de vis zijn twee wetenschappers die naar het dorpje Gadgetville komen. Ze nemen deel aan een belangrijke wedstrijd. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. Lotte en Roosi besluiten de wetenschappers te helpen met het zoeken naar de draken.

details

1IMDb 7.310 71 minuten
Lotte op zoek naar de draken poster van Lotte op zoek naar de draken cast & crew

kijkwijzer Lotte op zoek naar de draken

1

IMDb Lotte op zoek naar de draken

IMDb 7.310

cast & crew Lotte op zoek naar de draken

regisseurs

Heiki Ernits en Janno Põldma

stemmen

Dennis Willekens, Huub Dikstaal, Nathalie Haneveld en Ida Verspaandonk

scenario

, en

distributeur

In the Air

details Lotte op zoek naar de draken

in première op

09-10-2019

genres

animatie en kinderfilm

jaar

2019

speelduur

71 minuten

Lotte op zoek naar de draken draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lotte op zoek naar de draken.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lotte op zoek naar de draken. Hier zie je waar en wanneer Lotte op zoek naar de draken in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lotte op zoek naar de draken uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lotte op zoek naar de draken wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lotte op zoek naar de draken draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lotte op zoek naar de draken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lotte op zoek naar de draken draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lotte op zoek naar de draken staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lotte op zoek naar de draken wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lotte op zoek naar de draken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lotte op zoek naar de draken, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lotte op zoek naar de draken kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lotte op zoek naar de draken verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lotte op zoek naar de draken. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lotte op zoek naar de draken wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lotte op zoek naar de draken en de regisseur van de film Lotte op zoek naar de draken worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.