Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Lost in Translation (2003)

Bob Harris en Charlotte zijn twee Amerikanen in Tokio. Bob is een filmster die tijdelijk in Japan verblijft voor een whisky commercial, terwijl de jonge Charlotte is meegegaan met haar echtgenoot, een overwerkte fotograaf. Als ze op een avond de slaap niet kunnen vatten, ontmoeten Bob en Charlotte elkaar in de luxe hotelbar. Deze toevallige ontmoeting ontaardt al snel in een verrassende vriendschap en Charlotte en Bob besluiten om samen Tokio te ontdekken.

details

IMDb 7.710 113 minuten

recensies Lost in Translation

De Filmkrant
Lost in Translation poster van Lost in Translation cast & crew

IMDb Lost in Translation

IMDb 7.710

cast & crew Lost in Translation

regisseur

Sofia Coppola

acteurs

Scarlett Johansson, Bill Murray, Akiko Takeshita, Kazuyoshi Minamimagoe, Kazuko Shibata, Take, Ryuichiro Baba, Akira Yamaguchi, Catherine Lambert, François du Bois, Tim Leffman, Gregory Pekar, Richard Allen, Giovanni Ribisi, Diamond Yukai, Jun Maki, Nao Asuka, Tetsuro Naka, Kanako Nakazato, Fumihiro Hayashi, Hiroko Kawasaki, Daikon, Anna Faris, Asuka Shimuzu, Ikuko Takahashi, Koichi Tanaka, Hugo Codaro, Akiko Monô, Akimitsu Naruyama, Hiroshi Kawashima, Hiromi Toshikawa, Nobuhiko Kitamura, Nao Kitman, Akira, Kunichi Nomura, Yasuhiko Hattori, Shigekazu Aida, Kazuo Yamada, Akira Motomura, Osamu Shigematu, Takashi Fujii, Kei Takyo, Ryo Kondo, Yumi Ikeda, Yumika Saki, Yuji Okabe, Dietrich Bollmann, Georg O.P. Eschert, Mark Willms, Lisle Wilkerson en Nancy Steiner

details Lost in Translation

jaar

2003

speelduur

113 minuten

Lost in Translation draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lost in Translation.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lost in Translation. Hier zie je waar en wanneer Lost in Translation in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lost in Translation uit 2003 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lost in Translation wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lost in Translation draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lost in Translation wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lost in Translation draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lost in Translation staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Lost in Translation wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lost in Translation!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lost in Translation, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lost in Translation kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lost in Translation verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lost in Translation. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lost in Translation wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lost in Translation en de regisseur van de film Lost in Translation worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.