Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Lola vers la mer (2019)

verwacht op 25 maart 2021

De achttienjarige Lola woont in een pleeggezin met Samir, haar enige vriend. Wanneer haar biologische moeder Catherine overlijdt, zorgt haar vader Philippe ervoor dat Lola de begrafenisplechtigheid moet missen. Twee jaar eerder gooide Philippe haar uit het ouderlijk huis, omdat ze transseksueel is.

details

4TDIMDb 6.310 87 minuten

recensies Lola vers la mer

De Filmkrant

kijk Lola vers la mer online

Pathe Thuis
Lola vers la mer poster van Lola vers la mer cast & crew

kijkwijzer Lola vers la mer

4TD

IMDb Lola vers la mer

IMDb 6.310

cast & crew Lola vers la mer

regisseur

Laurent Micheli

acteurs

Mya Bollaers en Benoît Magimel

distributeur

Cinemien

details Lola vers la mer

in première op

25-03-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Lola vers la mer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lola vers la mer. Hier zie je waar en wanneer Lola vers la mer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lola vers la mer uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lola vers la mer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lola vers la mer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lola vers la mer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lola vers la mer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lola vers la mer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Lola vers la mer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lola vers la mer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lola vers la mer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lola vers la mer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lola vers la mer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lola vers la mer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lola vers la mer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lola vers la mer en de regisseur van de film Lola vers la mer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.