Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Locked Down (2021)

Net als ze besluiten om uit elkaar te gaan, komen Linda en Paxton thuis vast te zitten door een verplichte lockdown. Samenwonen blijkt een uitdaging, maar dankzij poëzie en een flinke hoeveelheid wijn komen ze op een verrassende manier dichter bij elkaar.

details

IMDb 5.210 118 minuten

recensies Locked Down

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Locked Down online

iTunes Pathe Thuis
Locked Down poster van Locked Down cast & crew

IMDb Locked Down

IMDb 5.210

cast & crew Locked Down

regisseur

Doug Liman

acteurs

Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Ben Kingsley, Stephen Merchant, Dulé Hill, Jazmyn Simon, Mindy Kaling, Lucy Boynton en Ben Stiller

scenario

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Locked Down

in première op

15-04-2021

genre

komedie

jaar

2021

speelduur

118 minuten

Locked Down draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Locked Down.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Locked Down. Hier zie je waar en wanneer Locked Down in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Locked Down uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Locked Down wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Locked Down draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Locked Down wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Locked Down draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Locked Down staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Locked Down wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Locked Down!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Locked Down, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Locked Down kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Locked Down verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Locked Down. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Locked Down wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Locked Down en de regisseur van de film Locked Down worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.