Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Lizzie (2018)

1892, Fall River in Massachusetts; Lizzie Borden aanschouwt het bloederige tafereel van haar ouders die vermoord zijn met een bijl. Lizzie wordt vrijgesproken van de moord op haar vader en stiefmoeder, publiekelijk wordt ze echter veroordeeld. Bridget Sullivan, de inwonende dienstbode van de Bordens, getuigt tijdens het proces dat ze thuis was op het moment dat de moorden zijn gepleegd.

details

6GTIMDb 5.810 106 minuten

recensies Lizzie

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Lizzie online

Pathe Thuis
Lizzie poster van Lizzie cast & crew

kijkwijzer Lizzie

6GT

IMDb Lizzie

IMDb 5.810

cast & crew Lizzie

regisseur

Craig William Macneill

acteurs

Kristen Stewart, Jeff Perry, Chloë Sevigny en Fiona Shaw

distributeur

Dutch FilmWorks

details Lizzie

in première op

01-10-2020

genres

crime, thriller, misdaad en drama

jaar

2018

speelduur

106 minuten

Lizzie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lizzie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lizzie. Hier zie je waar en wanneer Lizzie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lizzie uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lizzie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lizzie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lizzie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lizzie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lizzie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Lizzie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lizzie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lizzie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lizzie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lizzie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lizzie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lizzie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lizzie en de regisseur van de film Lizzie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.