Little Monsters (2019)

Aan lager wal geraakte muzikant Dave geeft zich op als vrijwilliger voor een schooluitje, voornamelijk vanwege de aantrekkelijke lerares Caroline. Wanneer het gezelschap eenmaal is gearriveerd wordt het park overvallen door een groep zombies. Terwijl Caroline de kinderen in veiligheid brengt, moet Dave de zombies te lijf.

details

4GTIMDb 6.310 94 minuten

recensies Little Monsters

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Little Monsters online

Pathe Thuis
Little Monsters poster van Little Monsters cast & crew

kijkwijzer Little Monsters

4GT

IMDb Little Monsters

IMDb 6.310

cast & crew Little Monsters

regisseur

Abe Forsythe

acteurs

Lupita Nyong'o, Josh Gad en Alexander England

distributeur

Splendid Film

details Little Monsters

in première op

24-10-2019

genres

komedie en horror

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Little Monsters draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Little Monsters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Little Monsters. Hier zie je waar en wanneer Little Monsters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Little Monsters uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Little Monsters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Little Monsters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Little Monsters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Little Monsters draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Little Monsters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Little Monsters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Little Monsters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Little Monsters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Little Monsters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Little Monsters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Little Monsters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Little Monsters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Little Monsters en de regisseur van de film Little Monsters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.