Little Joe (2019)

Alice, een alleenstaande moeder, is een toegewijde wetenschapper bij een bedrijf dat nieuwe plantensoorten kweekt. Ze heeft een zeer speciale karmozijnrode bloem ontwikkeld; indien de plant onder speciale omstandigheden groeit, maakt deze plant haar eigenaar gelukkig. Alice neemt een exemplaar mee naar huis als cadeau voor haar tienerzoon Joe. Naarmate de plant groeit, groeit ook Alices vermoeden dat haar nieuwe creatie minder onschadelijk is dan ze dacht.

details

2GTIMDb 5.910 106 minuten

recensies Little Joe

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Little Joe poster van Little Joe cast & crew

kijkwijzer Little Joe

2GT

IMDb Little Joe

IMDb 5.910

cast & crew Little Joe

regisseur

Jessica Hausner

acteurs

Emily Beecham, Kerry Fox en Ben Whishaw

distributeur

Cinemien

details Little Joe

in première op

06-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

106 minuten

Deze week zijn er voor Little Joe geen voorstellingen in Dordrecht

Dit is de biosagenda van de film Little Joe.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Little Joe.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Little Joe uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Little Joe draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Little Joe wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Den Haag, Amersfoort, Middelburg, Groningen, Arnhem, Alkmaar, Rotterdam, Tilburg, Bussum en Leiden

De film Little Joe draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinema Middelburg, De Lieve Vrouw, De Uitkijk, EYE, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis Den Haag, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Het Ketelhuis, Kijkhuis, LantarenVenster, LUX en Studio/K

De recensies van de film Little Joe staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Little Joe wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Little Joe!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Little Joe, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Little Joe kopen.

De filmtijden van de film Little Joe verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Little Joe. Ook de kijkwijzer van de film Little Joe wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Little Joe en de regisseur van de film Little Joe worden ook vermeld.